Post by kickwetchilddoorssta on Mar 16, 2022 4:55:56 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu, lai iegūtu vairāk žetonu ▞▞▞
▞▞▞ Tank Hero 2022 version ▞▞▞
Saglabājiet ghatiya spēli pasaulē
Ļoti mīlu šo spēli
Bērnībā es to spēlēju, un man patīk, ka šī spēle vēl ir jāspēlē. Un jā, tas ir jautri un izaicinoši!
Tiešām labi daudz jautrības
Spēle ir jautra, un spēle ir gluda. Nav neērtu vadības ierīču.
Visu laiku sliktākā spēle! Izdzīvošanas tvertnes vienmēr uzlabo katru līmeni, un jūs pat nepalielināt līmeni. Tik negodīgi, nespēlējiet šo spēli.
Tikko instalēta šodien, un līdz šim domāju, ka tā ir jauka spēle. Negatīvā puse ir tāda, ka tvertne dažreiz atrodas zem īkšķa vietas, tāpēc jūs to nevarat redzēt. Tāpat, kad pauzējat spēli, kad atgriežaties, jūs neturpināt. Viss jāsāk no sākuma.
Lieliska tanku spēle visiem vecumiem.
kāda pārsteidzoša spēle wow
Šī ir ļoti slikta spēle, ļoti slikta
Wosht spēli nelejupielādējiet
ļoti laba spēle, bet man ir grūti to spēlēt, jo spēles logs nav pilnībā ieskaujošs, es nejauši nospiežu sākuma vai atpakaļ...
Tank Hero Arcade lno
Šī spēle ir forša!!!!, bet vienīgā sliktā lieta ir tā, ka daži līmeņi nav neiespējami, piemēram, 39. līmenis 1. kartē ir tik daudz tanku ar karstuma meklētājiem, haubicēm un mīnu šaušanas tankiem, bet tā ir laba spēle. bet viņiem vajadzētu pievienot (vietējo)\(interneta) vairāku spēlētāju spēli
Sliktākās spēles vadības ierīces.. vienkārši riebīgas.. izņem no spēles visu jautrību
Es burtiski spēlēju tikai divas spēles, šo spēli vienmēr, kad neko nedaru un varu koncentrēties uz to, vai Pokemon Go, kad esmu pastaigā. Šī ir TIK vienkārša spēle, taču tā noteikti kļūst grūtāka pēc līmeņa. Vispirms iesaku spēlēt kampaņas režīmā, lai pierastu pie arēnām un pret jums vērsto tanku veidiem. Kad esat gatavs galvenajam izaicinājumam, spēlējiet izdzīvošanas režīmu, jo katrs vilnis pats pretojas arvien vairāk tanku. Lielisks darbs šīs spēles izstrādē. 👏
Ļoti jautri, taču tam vajadzētu būt grūtākam, piemēram, spēlēt pret citu spēlētāju tiešsaistē labirintā ar nejaušiem ieroču kritieniem apgabalos, kas būtu sh*#
Diezgan jaudīgas kontroles, bet ļoti patīkamas, esmu nospēlējis gan šo, gan tā turpinājumu, un nenožēloju
stūrēšana ir šausmīga un nepastāvīga, kā kāds var vadīt un šaut vienlaikus
Tank Hero Arcade lno
Tank Hero Arcade suue
Tank Hero Arcade suue
Tank Hero Аркаде pbh
Laba spēle 🦊
Vienkārša, bet patīkama spēle..
Būtībā wii tanki Diezgan jautri
Man patika spēlēt, un tas bija diezgan jautri.
Mēģinot pārspēt šo noteiktu līmeni, es uzsvēru spēli, taču tā ir jautra spēle, kas, ejot cauri kampaņai, kļūst arvien grūtāka. Ņemiet vērā arī to, ka Android ierīcēs pārskatos nav automātiskas labošanas vai pareizrakstības ieteikumu. Interesanti, vai citiem tālruņu zīmoliem tas ir pieejams vai nē. Šī ir laba spēle, ko spēlēt uz liela ekrāna, pretējā gadījumā ir iespējama īkšķa sadursme un precizitātes trūkums var būt apgrūtinošs. Var palīdzēt skārienekrāna irbulis. Tas ir viss, ko es tiešām varu ieteikt, tāpēc esiet mierīgs. Rrct189
Mayn Pls atvieglo līmeni, piemēram, viņiem ir pārāk daudz tanku, kad mēs sākām
Šī ir jauka spēle!!! Tiešām iesaku to, lai nogalinātu garlaicību!!! Un jā, neaizmirstiet izmēģināt lāzeru karus!
மயிர் மாதிரி இருக்கு கழுதை கூதி
Tas ir daudzsološs, taču tas kļūst neiespējami grūti pārāk ātri no nūjas, jo tiek ieviesti dažādi ienaidnieki, bet nav līdzīgu jauninājumu. Es pazaudēju visas savas dzīvības vienā līmenī, bet tās vairāk atgādina vairogus. Noklusējuma kursorsvira ekrānā ir neapstrādāta, kopā ar pieskarieties, lai atlasītu mērķi, jo pusi laika jūs nevarat redzēt, kurp dodaties. Atinstalēta pēc viena piegājiena.
Jauka spēle, lai veicas
Kontrole tiks uzlabota
Labākā bezsaistes tanka spēle, ko es to spēlēju pēc tam, kad esmu ilgi mācījies, un pēc minūtes esmu atsvaidzinājis......
Kontrole nav laba ... man nācās atinstalēt, jo es zaudēju sliktas kontroles dēļ
i ring is game ok by 😊😥
Ļoti slikta spēle nevar to lejupielādēt ar H+ ar pilnu diapazonu, un pārāk slikta spēle ir piedzīvojusi sliktāko pieredzi.
Tas ir lieliski😀 bet spēle, kad tu zaudē, es ienīstu to, kad mani sauc par pilnīgu zaudētāju😠
Vienkārša un aizraujoša labākā maza izmēra spēle, ko ikviens var iegūt
man nav tvertnes, lūdzu, iedodiet man tanku
Cut the Rope: Time Travel معمایی yfld
fiktīva spēle jums ....jāuzlabo.....
Es to ļoti mīlu
Nu daži jautājumi, kāpēc es nevaru uzlabot savus ieročus un kāpēc pārējā pasaule ir bloķēta 😔😔 palīdziet lūdzu