Post by kickwetchilddoorssta on Mar 16, 2022 4:52:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math Workout - Math Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math Workout - Math Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ joc hack (mai multe monede) ▞▞▞
▞▞▞ Math Workout - Math Games 2022 version ▞▞▞
Este atât de mult acum și sunt acum câteva minute, așa că
Joc grozav, dar nu știu de ce adaugă automat 30 de minute la fiecare cronometru. Dacă am completat testul în 2 minute și 30 de secunde, va afișa 32:30:000. Remediați această problemă și obțineți 5 stele.
Tot ce folosesc este exercițiul de înmulțire, dar este cu adevărat util pentru o practică rapidă, sunt student la liceu și aflu foarte captivant și ușor de utilizat, și pot personaliza numărul și nivelul întrebărilor și pot trimite notificări la un timp prescris. timpul așa că îmi amintesc să-l folosesc. De asemenea, păstrează o tablă de scor mare, astfel încât să pot concura împotriva mea. 10\10 Recomand cu căldură pentru toate vârstele ca un exercițiu de matematică excelent. Are, de asemenea, tabele de referință rapide pentru cei care vă grăbiți și nu vă amintiți.
Superior
M-am uitat la o grămadă de aplicații de matematică. Acesta pare foarte bun în a genera o grămadă de probleme aleatoare de matematică pe care să le rezolvi. Bun antrenament.
Wa wa wee wa. Este frumos
Aplicația mea nu se deschide..chiar că am dezinstalat această aplicație de mai multe ori..folosesc telefonul Samsung s20 fe 5g
Minunat
Math Workout - Math Games Onderwijs tgb
minunat
Aplicație perfectă pentru creșterea vitezei de calcul. Și atât de satisfăcător. Total gratuit. Aplicație simplă și prietenoasă.
Aș dori să personalizez un set de chestionare în multiplicare, astfel încât să mă pot concentra pe un anumit set, ca și cum nu mă pricep la multipli de 6, 7, 8 și 9
Matematică
Tot ce pot face cu această aplicație este să rezolv probleme de matematică. Și asta îmi place cu adevărat la această aplicație! Este atât de simplu; singurul lucru pe care mi-l doream era o aplicație care să rezolve doar matematică: aici am găsit-o pe cea mai bună! Pot să fac și probleme de memorie, așa că pot să-mi lucrez memoria dacă vreau și pot face tabele de înmulțire cu numere mai mari decât cele pe care le făceam la școală. Este pur și simplu simplă și o aplicație grozavă! Aș spune că este mai bine decât aplicațiile pentru antrenamentul creierului! Il folosesc zilnic cel putin o ora.
Este grozav, chiar l-a ajutat pe fiul meu să-și învețe tabelele. Simplu, rapid și clar, fără multe elemente grafice care distrag atenția. Sugestie. Vă rugăm să creați o modalitate de a reseta scorurile mari, dacă ați încercat să ștergeți memoria cache a aplicației și să le dezinstalați, dar acestea sunt încă acolo. Important ca fiecare copil să poată încerca și să fie cel mai bun. O modalitate de a selecta care mese sunt folosite pentru o provocare, astfel încât, dacă sunt slabe, de exemplu, 7x, 8x și 9x, să se poată realiza o practică concentrată. De departe cel mai bun pe care l-am încercat, bravo.
Aplicație genială! În prezent, fac abilități funcționale matematică nivelul 2 și acesta este un ajutor excelent pentru studiu și îmi place cum poți ajusta setarea de dificultate.
Giochi di matematica Istruzione wqqv
Distracție rapidă ca o încălzire bună a minții
Este ok
Util. Lucrez la obținerea unui GED și acesta este perfect pentru exersarea problemelor de matematică
Destul de bine pentru a păstra elementele de bază strânse
Este un joc foarte bun, dar mi-aș dori la o masă cât de bine ne-am descurcat și câteva linii numerice pe care le putem desena este tot mulțumesc
Nu este foarte greu ușor pentru copii de 7 ani, o aplicație bună, deși fără probleme, fizică bună etc. Doar da, bine. Ha
Iubește această aplicație! Mulțumim pentru noile tabele de înmulțire & tester. 💕
Math Workout - Math Games Education hts
Aplicația Gud
Vă rugăm să adăugați ecran negru
Frumoasă aplicație
Super aplicație
Shoutrageous! Quizy qlm
Sensibilitatea este scăzută
A fost ușor de folosit
Math Workout - Math Games Education zfdw
Math Workout - Math Games Oktatás nym
Această aplicație te va face inevitabil și fără efort geniu, dacă o joci în fiecare zi, creierul tău se va obișnui cu calculele. Il recomand cu caldura pentru copii.
cea mai bună aplicație pentru creșterea vitezei. util pentru persoanele care se pregătesc pentru examene competitive. sunt doar indragostit de aceasta aplicatie...
Iubește aplicația. O idee de îmbunătățire minoră - în pagina cu primele 5 scoruri mari, deasupra graficului - arată ora dvs. curentă.