(Android) BeSoccer - Soccer Live Score cheat code na nieograniczoną wytrzymałość
Mar 16, 2022 4:40:47 GMT 1
Post by kickwetchilddoorssta on Mar 16, 2022 4:40:47 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ BeSoccer - Soccer Live Score ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BeSoccer - Soccer Live Score IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code na nieograniczoną wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ BeSoccer - Soccer Live Score 2022 version ▞▞▞
to była fajna aplikacja, ale nie pomogła mi przejrzeć informacji o klubie [ kraj…
Czasami jest nieco wolniejszy niż inne aplikacje
Podoba mi się ta aplikacja
Ta aplikacja jest całkiem dobra, ale naprawdę chciałbym, żeby miała mniej reklam
Dobra aplikacja, bardzo szybko się aktualizujesz. Jedyną wadą jest to, że czasami jest za dużo informacji i trzeba przewijać w górę iw dół
Genialna aplikacja, ale w dzisiejszych czasach trochę skomplikowana
Poważnie Poważnie, musisz coś zrobić z Add. To za dużo i zajmuje bardzo dużą przestrzeń. Filmy w dodaniu mogą pochłonąć całe dane w ciągu minuty, ponieważ miejsce na dodawanie jest zbyt duże. Ten dodatek jest okropnie obrzydliwy
Si tengo el móvil en inglés ya no puedo ver los comentarios de los partidos, porque todos están en español. Tampoco puedo seleccionar el idioma. Es un filtro absurdo.
Bardzo mi się to podoba, bo każdy mach danych jest prawdziwy
Używam tych aplikacji przez większość czasu, aby wyświetlić harmonogram
Dodaj opcję H2H, abyśmy mogli zobaczyć, jak drużyny grały na wszystkich spotkaniach
Pokazuje wiadomości w języku portugalskim i nie rozumiem, jak to boli
Był czas, kiedy mogłem wpisać nazwy dowolnych dwóch drużyn, niezależnie od tego, czy to klub, czy kraj, i zobaczyć historię ich gry przeciwko sobie... Nie widzę tej funkcji ponownie.. To jeden z powodów, dla których podobała mi się ta aplikacja . westchnienie
Zajęło mi tygodnie szukanie aplikacji, która może dać mi wskazówkę, aż kilka dni temu, kiedy czytałem opinie ludzi na temat aplikacji, zdecydowałem się na tę aplikację, ale zauważyłem tylko jeden mały problem, a to ZA DUŻO DODATKÓW, ale poza tym To, daję besocer wszystkimi gwiazdami ... Dziękuję za taką innowację ... Minimalizuj swoje dodatki Plz, a ja daję piątą gwiazdę
Zarażone reklamami śmieci. Sprawia, że korzystanie z aplikacji nie jest godne. Inne lepsze aplikacje dla wszystkich tych samych funkcji.Aplikacja jest idealna
Apka super extra ale znaczek Pogoni Siedlce jest nieaktualny
Proszę, aplikacja Besoccer nie odpowiada (niestety przestała działać). Zaktualizowałem, ale nadal.
Świetna aplikacja. Kocham to. Tylko wada jest po kliknięciu przycisku lig. Zjednoczone Królestwo jest wyświetlane oddzielnie, co jest OK. Co nie jest w porządku, jest to, że tylko ligi angielskie są pokazane w Wielkiej Brytanii. Scottish, walijskie i północne ligi irlandzkie powinny być tam też. Ale pokazujesz je pod Europą. To jest niezgodne z faktami. To nie jest moja opinia, to fakt prawny. Wielka Brytania składa się z Anglii, Szkocji, Walii i Irlandii Północnej. To nie tylko Anglia. Popraw ten błąd.
Podoba mi się aplikacja, ale brakuje jednej rzeczy: nie pokazuje ona strzelca gola, gdy powiadomienia pojawiają się na zablokowanym telefonie, chyba że zalogujesz się do aplikacji.
Fajna aplikacja, ale reklamy są za dużo. Tak trzymaj
Pełne informacji i łatwe w użyciu, ale zawstydzające reklamy.
Ta aplikacja jest doskonała. Pokazuje wszystkie mecze i drużyny, nawet te rozegrane 10 lat temu. Nie miażdży, jest szybki i wyraźny. To najlepsza aplikacja, której każdy może zaufać.
Bardzo powolna, niesamowita aplikacja! Daje 5 gwiazdek, gdy prędkość zostanie ustalona. Jestem płatnym klientem
Ta aplikacja to najlepsza aplikacja, jaką kiedykolwiek widziałem, dobrze wykonaną pracę. Uwielbiam tę aplikację
Fajnie, ale mogłoby być lepiej?
Ułatwia pracę i jest bardzo prosty w obsłudze
Nudne ..... tak wiele reklam!!
5e Items Hordiq raiv
To bardzo dobra aplikacja. To naprawdę pomaga mieć najnowsze powiadomienie o piłce nożnej. Podoba mi się to . Ale czasami nie wiem, czy aplikacja jest w języku francuskim lub hiszpańskim. Ponieważ są słowami, nie rozumiem dobrze. Podoba mi się też pomysł informowania o nadchodzących transferach. Ten jest dobry.
program jest najlepszy
Wcale nieźle, ale jest trochę rozproszony. Utrudnia to licytację w analizie poprzednich meczów i statystyk.
Bardzo dobra aplikacja.
To dobra aplikacja, ale pojawiają się problemy podczas wyszukiwania kogoś lub zespołu
Zużywa za dużo danych
Czy to aplikacja reklamowa, czy co. Bardzo przeszkadzające reklamy. Odinstalowywanie.
Dobra aplikacja, ale powinieneś uwzględnić tryb nocny w wynikach BeSoccer Livescores. Bo w nocy białe światło przeszkadza.
Ta aplikacja jest dobra !! Ale za dużo reklam, więc oceniłem to na trzy gwiazdki, jeśli reklamy będą się powtarzać, nie będę nadal dodawać, że nie możesz nawet dobrze czytać swoich poglądów, więc popraw to
BeSoccer - Soccer Live Score İdman bem
To takie dobre...fajna aplikacja naprawdę
ta rzecz kiedyś była przyzwoitą aplikacją, teraz ładuje się za dużo, dodaje, że jest tak zagmatwana
BeSoccer - Soccer Live Score Sports wln
Dziwna aplikacja. W większości przypadków żadne dane nie są dostępne
Jestem z TANZANI. Dobrze, że się cieszę, bo pokazuje mi, czego chcę
Ta aplikacja jest dobra, ale jedyną rzeczą jest to, że z jakiegoś powodu nie mogę otrzymywać powiadomień o grach na moim telefonie. Więc chciałbym, żeby to zostało rozpoznane. Ta aplikacja była wcześniej dobra, ale teraz reklamy przejęły kontrolę i czasami nie może odświeżyć strony.
Mam nadzieję na wersję angielską
JEST Bardzo dobrze, że piłka nożna.