(Android) WordBit Alemán (for Spanish speakers) kinyit (további drágakövek)
Mar 16, 2022 4:37:43 GMT 1
Post by kickwetchilddoorssta on Mar 16, 2022 4:37:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ WordBit Alemán (for Spanish speakers) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WordBit Alemán (for Spanish speakers) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kinyit (további drágakövek) ▞▞▞
▞▞▞ WordBit Alemán (for Spanish speakers) 2022 version ▞▞▞
Szuper
nagyon egyszerű és hatékony, bármikor tanulhat anélkül, hogy időt veszítene a követési leckéből az alkalmazásban
Aprendí mucho alemán con poco esfuerzo. Köszönöm szépen!
nem engedi, hogy minden szót egyetlen kattintással leírjak, hogy ellenőrizzem, mit jelent
Nagyon jó nekem
WordBit Alemán (for Spanish speakers) Vzdelávanie ntc
muy buena
Muy útil para aprender un tercer idioma en mi caso. Nagyon hasznos a német nyelv tanulásához, keverve a spanyol és az angol tudást.
tengo como 30 perc que lo descargué y ya me encanta!! cada vez que abro mi tlf tengo que aprender una palabra!!! én encanta!
WordBit Alemán (for Spanish speakers) Образование ric
Szeretném használni az alkalmazást a német és a spanyol nyelvem fejlesztésére. Szeretném, ha nem bukkanna fel minden alkalommal, amikor felébresztem a telefonomat. Amikor közvetlenül használtam, tetszett.
Nekem nagyon jó!!!
ez wunderbar
Todabia no aprendo el idioma pero Gracias por proporcionar el app gratis.
Nem tudom, mi történik, de nem működik az alkalmazás. Ki kell nyílnia, amikor bekapcsolom a képernyőt, de nem.
Super App, siempre que quiero usar mi telefono me siento obligado a aprender
Nagyon hasznos! sehr gut und kreativ
Jó napot
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást, de van valami, amit nem értek. Az angol-spanyol verzióban a keresési funkciót akár offline is használhatja. A német-spanyol verzió azonban nem teszi lehetővé a keresést offline állapotban. Miért? Me gusta mucho la aplicación, sin embargo hay algo que no entiendo. En la versión Inglés- Español se puede usar la herramienta de búsqueda incluso sin conexión. Pero la versión Alemán-Español no permite la búsqueda sin conexión. Por qué?
WordBit Alemán (for Spanish speakers) Ta’lim mxa
Ez az alkalmazás téged hallgat... micsoda véletlen egy bárban voltam, és a barátom születésnapja volt, és az alkalmazás olyan szavakat adott nekem, mint: boldogság, születésnap, ajándék, öröm... és egy másik nap egy étteremben olyan szavakat adott nekem, mint : népi, pohár, étel...
TCGplayer સાધનો syro
Ez egy fantasztikus alkalmazás, akkor is bele tudok kapcsolódni, ha nincs időm tanulni, minden nap nagyon kevés idő alatt segít. Nagyon elégedett vagyok vele, és határozottan ajánlom. Ne habozzon, töltse le.
Me parece que la aplicación está muy buena, no le doy 5 porque pienso que pueden mejorarla, ponerle una meta de palabras por días y por lo menos poder repetir un ciclo de palabras para ver si te las puedes aprender
Es másuy buena la app. Gracias mil.
Buena ötlet, de hay veces cuando prendes el cellular y la app no pararece. Además, la pronunciación tarda mucho en reproducirse.
Nagyon jó
fantasztikus!!!!
Körülbelül egy éve használom ezt az alkalmazást, és elképesztő, hogy mennyit fejlődtem angol és német nyelven. Angoltanár vagyok, és minden diáknak ajánlottam, hogy telepítse. Az egyetlen sajnálatos dolog az, hogy csak Androidon működik. Nagyon köszönöm.
muy útil