Post by kickwetchilddoorssta on Mar 16, 2022 4:28:33 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Helix Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Helix Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox token üçün kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Helix Jump 2022 version ▞▞▞
MÜQƏDDƏS ELANLAR!!! Bu qədər reklam. Hər 2 dəqiqədən bir! İki dəfə ölürsən? Elan. Səviyyəni keçdin? Elan. Nəfəs alırsan? Elan. Hər halda, səviyyələri etmək həqiqətən çətindir. Mən 10 dəqiqə 3-cü səviyyədə ilişib qaldım! 10 dəqiqə ərzində çox şey edə bilərdim! Hər halda özümü səxavətli hiss edirdim və ona -3 əvəzinə 2 verdim.
Reklamlarla doludur, hətta oyunun özü ən yaxşı halda orta səviyyədədir. Qrafiklər yalnız yaradıcının tapa biləcəyi pulsuz modellərdən istifadə edərək birlikdə hazırlanmış kimi görünür. Zəif icra edilmiş pul tutma, yalnız onun konsepsiyasına uyğun gəlir, bu da özlüyündə başqa yaradıcıdan oğurlana bilər.
Oyunu bəyənirəm amma reklamlar çox olur. Telefonum ona görə gecikir. Hər telefon bir dəqiqəlik oyundan sonra əlavəni idarə edə bilməz. Məyus! Reklamlar olmadan və ya ən azı daha az ilə heyrətamiz ola bilər. Beləliklə, 2 cəhddən sonra əlavə almayacağam.
Əyləncəli və sərindir, lakin mən daha nadir reklamlara üstünlük verərdim, o qədər də reklam olmasaydı, daha yaxşı olardı, amma bu, əyləncəli, əyləncəli və bir az çətin oyundur! Çox çətin olarsa əlavəyə baxaraq keçə biləcəyiniz bir növ çətin səviyyə olsaydı, əyləncəli olardı, sadəcə bir təklif 😃
Çətin, heç vaxt bitməyən, onu sevirəm!
bu əyləncəli bir oyundur, lakin indi hər dəfə yenidən başladığınız zaman çıxan reklam qutusu var ki, bu da çox bezdiricidir. Onlayn oynamaq üçün çoxlu pulsuz oyunlar var və mən reklamlara əhəmiyyət vermirəm, çox vaxt mənə elə gəlir ki, reklamları harada yerləşdirirlər, oynamağa mane olur. Mən onu reklamsız almaqdansa silməyi üstün tuturam.
Təəssüf ki, bu oyun əvvəllər əla oyun idi, amma indi pisdir. İndi zəhlətökən reklamlarla dolu olduğunu qeyd etməmək üçün çox geridə qalır.
mən 750 ci səviyyəyəm
Mən bu oyun haqqında ön söz demək istəyirəm ki, əyləncəli və asılılıq yaradır və o, çox yaxşı vaxt öldürür. Dərilər əlavə edildikdə, mən iki dəridən başqa hamısının kilidini açmaq üçün şərtləri artıq yerinə yetirmişdim və sonuncu dəri məndən 5 dərinin kilidini açmağı tələb edir. Avtomatik olaraq açılmış dəriləri saymır. Həmçinin yavaşlatmaq bu oyunda əsl problemdir. Çox sürətli hərəkət etdiyiniz zaman geri qalır. Nəhayət, mənə elə gəlir ki, siz getdikcə daha yüksək xal toplamaq onu belə edir ki, yüksək xal əldə etmək üçün daha yaxşısını etmək məcburiyyətində qalmayasınız.
Helix Jump Azione qtzs
bu heyrətamizdir... sanki oyun həqiqətən pozuldu. hər dəfə onu yükləyəndə o, gözəl fon və topun bir səviyyədə tullanması ilə ekranda ilişib qalır. bu, yalnız bu tətbiqin ən son yeniləməsindən sonra baş verdi. Bu qədər sadə və əyləncəli oyunun niyə və ya necə pozulduğu barədə heç bir fikrim yoxdur. Lütfən onu düzəldin ki, həzz almağa davam edim.
Onun adimbasi reklamdi meslehet gormurem
Flower Zombie War Стратегии aotz
Helix Jump แอ็กชัน wegq
Normaldi
Oyunu açmaq mümkün deyil
Bu niye gec yuklenir😏
Şimdi yükleniyo......bu oyunun başqa bir növündə oynamıştım her alde bu da gözəl olur umarım
her sey eynidir sonradan maraqi qacti
Əyləncə, oyun, bir az iş lazımdır. Hər raunddan sonra 30 saniyə reklam oynayır, bu da bezdiricidir. Ən zəhlətökən tərəfi odur ki, internet aktiv olan zaman bir neçə saniyədən bir gecikir. Və bu, bir az da deyil, o qədər şiddətlidir ki, mən çətinliklə oynaya bilirəm. İnternetsiz daha yaxşıdır (yəqin ki, reklamları yükləməli olmadığı üçün), amma hər dəfə oynayanda interneti söndürməli deyiləm.
Oyun məndə açılmır .çox pis sevmədim
Bu oyunda bəzi səhvlər var. Hər səviyyədən sonra xal sıfırlanır. Əvvəllər belə deyildi, ona görə də indi rekordumu heç vaxt qıra bilmirəm. Mən oyun üçün internet icazələrini rədd etdim, amma sandıq qazanıb onu açmaq istəyəndə oyun dayanır və mən onu məcbur bağlamalıyam. Zəhmət olmasa bu səhvləri düzəldə bilərsinizmi?
Oyun olduqca asılılıq yaradır və əyləncəlidir, lakin reklamlar uzun olur və hər ölümdən sonra təxminən 35 saniyə uzunluğunda bir reklam alıram. Mən də reklamları silmək üçün pul ödədim və heç nə dəyişmədi. Məni doldurdu, amma reklamları silmir, hətta əvvəlkindən daha çox olduğu görünür. Səbirsizsinizsə, ciddi şəkildə buna dəyməz.Oyunu bəyənirəm, amma bəzi problemlər var ki, ona 1 ulduz verirəm. Bu qədər aşağı düşdükdən sonra oyun donur və siz düşməyə davam edirsiniz və onu dayandırmaq üçün oyunu bağlamalısınız. Beləliklə, yüksək bal toplasanız, hansı pisliyi itirirsiniz. Bəzən oyunda gecikmələr olur. Rəyləri oxuduqdan sonra başa düşürəm ki, problem təkcə məndə deyil.
Gözəl oyundur dəstəkləyirəm
oyun işləyir. gözəl, əyləncəli, sadədir. səviyyələr getdikcə çox çətinləşmir, o qədər ki, mümkün deyil. Mən 51-ci səviyyədəyəm və çox da fərq yoxdur.çoxlu reklam olsa da. proqramdan çıxın və onlardan qaçmaq üçün sağa qayıdın. müxtəlif oyun alətlərini seçmək üçün seçimlər var. ödənişli oyun kimi görünmür. Bir səviyyəyə çatmaq üçün çox iş lazımdır (bir çox təkrarlamalar deməkdir), lakin sonra daha yaxşı olacaqsınız. Yaxşı qrafika da.
ələdi yalnız yüklənir
*əlavə etmək üçün redaktə edildi* Proqramı qiymətləndirdikdən sonra (aşağıda) yenidən səviyyələr arasında olan reklamları/videoları almağa başladım. Beləliklə, mən oyunu oynayan zaman təkcə ekranın altındakı reklamlar qalmır, həm də indi/yenidən video reklamlar alıram. VƏ BUNU ÖDƏYİRƏM. Müştəri xidməti də ciddi çatışmazlıqdır. Mən birbaşa şirkətin veb-saytı vasitəsilə kiməsə müraciət etməyə çalışdım və heç kimdən cavab eşitmədim. .... Əla oyun, lakin mən "reklamsız" versiyanı ödədim ki, yalnız səviyyələr arasında açılan reklamlar dayansın. ....Ancaq ekranımın altındakı reklamlar - mən səviyyəli oynadığım müddətdə - hələ də var. Super əlverişsizdir. Bəlkə də bu mənim günahımdır və mən incə çapı oxumalıydım (??) çünki dayandırmaq üçün reklamların yalnız yarısı üçün pul ödədiyimi bilsəydim, onu almazdım.
Bir il əvvəl yaxşı idi, saatlarla oynayırdı. İndi mən onu yüklədim və çox həvəsli idim, amma indi çoxlu reklamlar var. Bir daha quraşdırmayın.
WiFi olmayanda və ya səfərdə olarkən bu, həqiqətən əyləncəli və istifadəsi asan idi, lakin bu yeni yeniləmə mənim üçün onu məhv etdi, çünki o, əsas hissəyə gəlir və sadəcə sıçrayır, məni başqa yerə aparmır. ekran mənə hansı səviyyədə olduğumu bildirir. hər təbəqədə/səviyyədə bütün mexaniki şeylərə malikdir. Tətbiqi silməyimə səbəb olan bu yeni yeniləmədən çox məyus oldum. hər şey taleyüklü istifadəçiyə aiddir.
Bu, çox əyləncəli oyundur, lakin eyni əlavələri təkrar-təkrar bəyənirsinizsə, bu oyunu çox tövsiyə edirəm və əlavə etmədən əvvəl 2 dövrə oyun alırsınız və bu, eyni darıxdırıcı əlavədir.
Bu yaxşı oyundur. Amma bir neçə xırda problemlər var, çox reklam var, bilmirəm, bu sadəcə mənim telefonumdur, amma həmişə səhvlər olur və bütün oyun boyu gördüm ki, siz irəlilədikcə çətinləşmir. Ümid edirəm ki, siz, VOODOO, bunu hiss edirsiniz və ümid edirəm ki, mən təkmilləşməni görə bilərəm. Çox sağ ol! Əslində çox yaxşı oyundur!
reklaminiz bezdirdi
Əgər zibilli reklamlar olmasaydı, oyun potensiala malik ola bilərdi
Bu yaxınlarda baş verən yeniləmədən əvvəl rəy yazsaydım, səmimi olaraq bu proqrama 5 ulduz verərdim, lakin mən həmişə bu oyunu oynayardım və bir neçə ay istifadə etməyi dayandırana qədər həqiqətən yaxşı səviyyədə idim. Keçən həftə tətbiqə qayıtdım və onun əvvəlki kimi aydın işləmədiyini gördüm. Mən indi bir yeniləmə olduğunu bilirəm, lakin siz yeniləmə baş verməmişdən əvvəl geri qayıtmalısınız, çünki mən onu daha oynaya bilmirəm. Ekran tam donub.
Əyləncəli oyun- AMMA, çox REKLAM AĞIR. ÇOX yenidən başlamağınız lazım olanlardan biridir və siz hətta oyun oynamaqdansa reklamlara baxmağa və ya reklamlardan çıxmağa daha çox vaxt sərf edirsiniz! Hər dəfə topunuz kənarın yanlış rənginə düşəndə onun oyunu başa çatır. Yenidən başlamalı və ya "ikinci şans" almalısınız. İkinci cgance düz irəli 30 (!) ikinci reklam, sonra oyuna qayıt. Yenidən başlatmağı seçsəniz, klikləmək demək olar ki, qeyri-mümkün olan video tipli oyun reklamlarının su altında qalmasına başlayır. Demək olar ki, hər dəfə "x" hərfinin görünməsi üçün 8-10 saniyə gözləməlisiniz. Əgər "geri" düyməsini vurmağa çalışsanız (adətən sizi reklamdan çıxaracaq kimi) heç nə olmur. Ekranda sürüşdürməyə və ya uzun basmağa cəhd etsəniz, adətən sadəcə "onu oyatmaq" və "x" işarəsinin görünməsi üçün edilir, bunun əvəzinə sizi dərhal oyun mağazasına aparır. Geri qayıdıb 8-10 saniyə "x" işarəsinin görünməsini gözlədiyiniz zaman və videodan "x" işarəsi qoya bildiyiniz zaman o, yenə də başqa reklam və ya 2 reklam gətirir! Tətbiqlərdə və oyunlarda reklamlara öyrəşmişəm, amma bu, gülüncdür. Silinib və bir daha oxunmayacaq. Ümid edirəm ki, mən pulsuz və reklamlarla yüklənməmiş oxşar oyun tapa bilərəm, bu, həqiqətən də əyləncəlidir, lakin bu oyun əyləncədən super zəhlətökən real sürətlə getdi! Reklamlardan çıxmağa və ya reklamlara baxıb oyun oynamağa daha çox vaxt sərf etmək istəmirəm! Oyun oynamaq məqsədini tamamilə məğlub edir!
yeni yeniləmə oyunumu pozdu. Bütün irəliləyişlərimi itirməkdən və oynamağa sərf etdiyim bütün vaxtdan sonra yenidən başlamaqdan imtina edirəm. bu, sadəcə olaraq, bəzi boş vaxtlarda oynamaq üçün bir oyun idi. bu cür təkrar oynatma üçün kifayət qədər maraqlı deyil. Mən 2 ulduzla qiymətləndirirəm, çünki bu, yenidən başlamalı olana qədər yaxşı vaxt öldürücü idi.
yaxşı