Post by kickwetchilddoorssta on Mar 16, 2022 4:25:25 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Brother Rabbit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Brother Rabbit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за повећање кристала ▞▞▞
▞▞▞ My Brother Rabbit 2022 version ▞▞▞
My Brother Rabbit Aventure xscy
Забавно је, али изазовно. Графика је сјајна. Ипак, будите спремни да купите савете. Осим ако ниси геније. Лол
најбоља игра на екрану
Learn German. Speak German Образовање odqv
Још нисам завршио игру, али морао сам да станем да вам кажем колико је сјајна. Требало би да наплаћујете више за игру јер је дуга, мноштво мини игара, лепа за гледање и забавна за играње. Велико дело.
Моји унуци ће волети овај. Бака је одиграла два пута 🤪
Ово је била сјајна утакмица! Волео сам илустрације!
Будите кратки
Волим игру само мало тешку
Превише насумичних притисака на екрану Ако се заглавите Треба више начина да добијете наговештаје а да не морате да платите кроз нос за њих. Био сам фрустриран због тога и деинсталиран
Предивно
Не дозвољава ми да напредујем
Одлична игра!
Потрошио новац на наговештаје и никада их није добио. Ипак је узео новац. У току је слање е-поште за повраћај новца
Свиђа ми се! Није превише тешко, али ни превише лако.. волите игру и креативност која је потребна да се направи ова игра!
За сада дајем 4* јер сам тек почео и већ сам заљубљен. Надам се да ћу се вратити са 5* ;-)
Сјајна прича! Драгуљ. Одрастао сам играјући се и волео сам краљевску серију задатака... Посебно ВИ да ли је то био краљев наследник? Онај где идете на острва и једно острво тамо су патуљци које морате да преварите смислом који имају. Ова игра је за мене подсећала на те игре. Као и елементи фантазије. Браво и хвала!
Толико је тешко да је досадно играти
Бриллиант!!
Слатка прича и прелеп дизајн.
Свиђа ми се, али ставио сам је на СД картицу и неко је узео СД картицу са мог телефона и сада сам изгубио игру 😭😭😭
Најбоља поен и клик игра коју сам играо можда икад!!!
Много ми се свиђа игра, али није кул када ми наплаћујете остатак игре тек након првог поглавља! Молимо вас да све заједно учините бесплатним чак и ако морате да стављате огласе. Само немојте претеривати са огласима као и већина игара!
Замрзава се на 2. нивоу
Нисам имао много среће са том игром. Добар је и стварно сам уживао у њему и платио сам га у готовини, али сада се замрзнуо. Желео бих помоћ од програмера, хвала
Лепа прича, лепа графика, већина загонетки се може решити путем покушаја и грешака. Тражио сам помоћ на ИоуТубе-у за све са чиме сам се мучио. Осећао сам да је могло ићи још неколико нивоа. Радујте се да видите шта је следеће!
Волим игру. Надам се да ћеш зарадити више. Једино што треба побољшати су наговештаји, не можете их увек видети и брзо нестају. Иначе волим
Одлична игра... док се не замрзне и не престане да ради. Прочитајте рецензије!! Многи ово говоре. И наравно, замрзнуо се у року од неколико минута након што сам платио целу игру. НЕ РАТИТЕ НОВАЦ!!!
било је тако забавно, занимљиво и паметно!Забавна игра, лака за играње
Дивна игра
Забавна и занимљива игра, свидела ми се.
То је сјајна игра, али верујем да ми се само смрзла... чак и након што изађем из игре и поново учитам, и даље неће ништа да уради... тако узнемирено... аааррргггх. И ја сам заиста далеко у игри. Плус, управо сам купио гомилу савета и они чак и не раде... Осим овог квара, то је одлична игра....
Веома нејасна игра. Нема туторијала.
Апсолутно бриљантна игра икада, заиста сам уживао у њој, молим вас да направите још оваквих
Уопште не могу да напуним чашу толико љут да не могу да потапшам први део игре толико ме је заинтригирала ова игра
Било је забавно, али морате да платите да бисте играли целу игру, тако да један почетак јер нисам могао ни да је завршим
Нису слободни. Само демо
Веома опуштајуће! Свиђа ми се што добијате 3 бесплатна савета дневно!
Свиђа ми се ова слагалица, мислио сам да је веома слатка. Али не могу да наставим ову авантуру осим ако је не платим. Не плаћам игре, то је стварно неправедно јер желим да наставим, ако у будућности ажурирате „Ми Бротхер Раббит“, да ли бисте, не знам, могли да не платите да се прича настави? Ако желите да правите више игара у будућности, само запамтите да заиста желите да људи буду срећни и уживају у вашим играма, зар не?
Прелепа игра. Волите игру, причу, уметност, све. Морате да платите да бисте играли после првог поглавља, али вреди тога. Играо сам га 3 пута да бих добио сва достигнућа.
Епска игра Волим овакве игре
Неизмерно уживам, одлична игра. Лепо за играње.